Plot Forsiden Magasinet Menneskene Plotkast Kontakt oss Mitt abonnement Annonser Plot - magasinet som gir deg hele historien

Smakebiter fra anmeldelsene

Her er noen smakebiter fra medienes anmeldelser av Magasinet Plot.

”Det er mye godt å lese i Plot”
Aftenposten

”Et godt Plot (…) Formatet er en fryd (…) Et godt nyhetsmagasin for de leseglade nyhetsinteresserte blant oss. Plottet tegner godt”
Dagbladet

”Myndig magasin (…) Utgiverne går på, som om storavisenes helgebilag ikke fantes, og som om nyhetsformidling på internett er en flyktig greie for de spesielt interesserte. Det er en holdning som er herlig befriende. (…) Godt papir, lekkert trykk, det gir en annen og bedre leseopplevelse enn skjerm. (…) Første nummer lover absolutt godt”
Morgenbladet

”Det nye norske magasinet Plot vender ryggen til tidens hurtigt snurrende mediemølle. (…) Plot fortæller om verden, som den ser ud, og der er ikke altid kønt derude. (…) Holder de standarden bør overlevelsen i det mindste være sikret.”
Politiken, Danmark

”Om ein skal døma etter kvaliteten på den fyrste utgåva, fortener tidsskriftet Plot å verta ein suksess. (…) Aldri før har eg lese eit så avslørande portrett på norsk som det av Bjarne Melgaard.”
Dag og Tid

”Finanskrisa var ille for journalister, men bra for journalistikken. Nå har vi fått Plot. (…) Plot er et så prisverdig prosjekt at jeg håper de lykkes.”
Vårt Land

Plot er noget så sjældent som et produkt, der holder, hvad det lover. (…) Magasinet er en udsøgt fornøjelse at have med sig rundt til ledige stunder.
Information (Danmark)

”Debutnummeret lover godt.”
Dagsavisen

”Før man dømmer det bør man ha i mente at veien til målet er svært bratt (…) Det merkelige formatet kommer til sin rett når man faktisk setter seg ned for å lese det og de lengre sakene er nettopp av det slaget som egner seg spesielt godt på papir. Plot må også prises for sin satsing på reportasjefoto. (…) Kjøper man ikke Plot, fraskriver man seg anledningen til å sutre over at ingen norske journalister tar leserne sine på alvor. Noen skjønnhetsfeil til tross, kan man altså ikke tape på å investere i det.”
Dagens Næringsliv

”En ny norsk knoppskyting i den voksende tidsskriftfloraen som slett ikke umulig kan finne på å slå rot. (…) Gonzoaktig og grundig, og ikke uten humor heller (…) Tredjedelen av magasinet har hjørner og vinkler i mange småsaker som bare forsterker kvaliteten i denne layoutmessige godteposen og gaiden inn i nye realistiske rom. At én lang artikkel varer to pils i vårsola kan være en verdi i seg selv”
Adresseavisen (terningkast 5)

”Det er to månader til neste nummer. Legg det første nummer på badet. Før du veit ordet av det kan du innhaldet utanåt og kan gå laus på det neste.”
Bergens Tidende

”De sjarmerer med gode idéer (…) Særlig hovedsaken om surrogati imponerer med sin grundighet , respekt og balanse. Saken om løping i Kenya likeså. (…) Johannes Worsøe Bergs bilder av Bjarne Melgaard sitter som et skudd. (…) Det er et sympatisk prosjekt man har lyst til å se lykkes.”
Klassekampen

Bestill abonnement på Magasinet Plot →


Plotkast

Plot #25

Kundeservice

Telefon: 22 31 02 20 / E-post: abo@medierogledelse.no